מלגה למחנה קיץ בתאילנד

סטודנטיות וסטודנטים יקרים,
לתשומת לבכם פרוייקט מדהים על חשבון המדינה.
שני סטודנטים ישראלים יבחרו להשתתף במחנה לשפות ולתרבות ה-6 שמקיימת אוניברסיטת Ubon Ratchathani, שממוקמת במזרח תאילנד.
המחנה יתקיים בין התאריכים 27/5-3/6 ואליו יגיעו 96 סטודנטים ממגוון מדינות, ובהן: ארה"ב, אוסטרליה, דרום קוריאה, סין, יפן, תאילנד ועוד.
המטרות של המחנה הן: לקדם חשיבה ביקורתית, לשפר תכונות של מנהיגות, לימוד על תרבויות חדשות וקידום שת"פ אקדמי בין האוניברסיטה התאית לעמיתיה. התכנית מצ"ב ותכלול, בין היתר, סיורים להיכרות עם התרבות התאית ובמקביל יתבקשו כלל המשתתפים להציג את התרבות ומנהגי המדינה ממנה באו.
על הסטודנטים המועמדים (מכל האוניברסיטאות) להיות במסלול לתואר ראשון וכן לשלוט בשפה האנגלית ברמה מספקת.
הוצאות- למשתתפים מישראל ישולמו במלואם כרטיסי טיסה (ת"א-בנגקוק- ת"א), טיסות פנים וכן שהות וארוחות.

מי שרוצה להגיש מועמדות, מתבקש לשלוח מכתב מנומק (כולל ממוצע הציונים ורמת האנגלית) לד"ר אלון לבקוביץ levko@smile.net.il. עד ליום שני ה-24 באפריל.
בהצלחה