למה אסיה?

אסיה מהווה כיום כשליש מאוכלוסיית העולם. כלכלות מדינות אסיה: סין, יפן, דרום קוריאה, הודו וכלכלות מדינות דרום מזרח אסיה מהוות עוצמה כלכלית עצומה שאין להתעלם ממנה. תואר בלימודי אסיה מרחיב את האופקים לעולם חדש ומופלא ויוצר הזדמנות לבוגרים להתמודד על תפקידים בשירות החוץ, ובארגונים ובמוסדות בינלאומיים.

למה ללמוד לימודי אסיה בבר-אילן?

בגלל מגוון השילובים המוצעים

מסלול ללימודי אסיה הוא חלק מתכנית ה-B.A רב תחומי במדעי הרוח, ולכן ניתן לשלב את הלימודים עם מגוון רחב של קורסים ממחלקות אחרות מהפקולטה למדעי הרוח, ממדעי היהדות וממדעי החברה.

בגלל שהתכנית נבחרה לפופולארית ביותר

המסלול ללימודי דרום ומזרח אסיה פועלת במסגרת תכנית ה-B.A  רב תחומי במדעי הרוח זו השנה הרביעית. סקר שביעות הרצון של הסטודנטים בשנת הלימודים תשע"א מיקם את התכנית אחת מעשר הפופולאריות בבר-אילן.

בגלל האווירה הצעירה והפעילויות המיוחדות

כתכנית צעירה הסטודנטים נהנים מיוזמות לימודיות חדשות וממוטיבציה גבוהה של חברי הסגל. תלמידי התכנית מגובשים ומעורבים לאורך שנת הלימודים בפעילויות רבות בנוסף לחובות הקורסים. בין הפעילויות ניתן למנות את הסמינרים המחלקתיים אליהם מגיעים מיטב המרצים, סדנאות והשתלמויות העשרה. במהלך שנת הלימודים החולפת נערכה סדנת קליגרפיה עם מאסטר יפני בעל שם עולמי, אוסודה טייגן, ובערב מחלקה, בשיתוף עם אגודת הסטודנטים, תרגלו קרטדו וריקוד הודי. הפעילויות הללו תורמות לגיבוש ולהווי הייחודי של תלמידי ומרצי התכנית.

בגלל המלגות ללימודים בחו"ל

סטודנטים מצטיינים מתמודדים על מלגות יוקרתיות למימון סמסטר קיץ במיטב האוניברסיטאות בסין, ועל מלגות מיוחדות ללימודים בהודו.

לאתר המחלקה ולמידע נוסף אודות המסלול ללימודי אסיה בבר-אילן